Gud, tiden bara flyger iväg känner jag. Redan sista april idag och imorgon är den 1:a maj. Asså allvarligt talat, vart tar tiden vägen? Skönt dock att det går undan och att det snart närmar sig sommarlov med en efterlängtad ledighet och förhoppningsvis ett jobb. 
Idag är det ju då Valborgsmässoafton och den ska firas med härliga och goa vänner. Åker dit tillsammans med Iselin och några utav mina klasskamrater och hoppas på att vi får en riktigt rolig kväll tillsammans! Det första vi gör när vi kommer dit är att käka en stor pizza och sedan bara ta det lugnt hos Iselin med hennes kompisar innan det bär av ut. Kommer nog bli kanon! Hoppas ni får en bra dag också så hörs vi snart. Kram på er! 
 



Har precis placerat mig i min goa säng och när man väl ligger här så är det riktigt svårt att komma upp, särskilt om man är trött, haha.. Ska alldeles strax kolla igenom lite läxor och lyssna på musik tänkte jag. Mer än så lär jag nog inte göra idag, har verkligen lust att bara ta det lugnt, kolla på serier och chillaxa till max. Har iallafall fått gjort en sak idag och det var att äta frozen yoghurt med Fille, mums! De har äntligen fått in det till stan och det smakade bra. Dock gillar jag Göteborgs och Stockholms sortiment bättre där man får ta precis hur mycket man vill och sedan betala så mycket som det väger. Mycket bättre, billigare och smidigare. 
Nu inväntar jag även mamma som snart kommer komma hem med en go sallad och något gott att dricka till. Avslutar nog dagen med en varm dusch sedan, gud så härligt!
 






Äntligen har det börjat blomma! Tycker det är så himla fint, särskilt med dessa blommor som här är ifrån vårat lilla plommonträd i trädgården. Nu är det vår!



Min absoluta favoriträtt. Skulle kunna äta det här och sallad varje dag om det skulle vara så. Så otroligt gott så det finns inte!



Ja.. Har inte direkt en ursäkt till varför mitt bloggande är så dåligt numera. Hittar helt enkelt inte alltid inspiration eller lust till att skriva då jag oftast vill skriva om något intressant, istället för något som detta. Har iallafall gjort mycket det senaste, eller iallafall är det så det känns. Jag har varit med mina fina och underbara vänner, jag har njutit i solen, jag hittade lusten till att fotografera igen, (eller iallafall under några tillfällen) och så mycket mer. Jag har firat påsk med goa och härliga människor, spenderat tid med min familj och som vanligt, varit i skolan som faktiskt har gått oväntat bra för mig det senaste. Har inte alltid orkat jobba, men har fått resultat som jag inte trodde att jag skulle få, vilket känns hur kul som helst! Snart väntar Valborg och ytterligare ledighet ifrån skolan vilket verkligen behövs i mitt fall. Sedan är det inte så många veckor kvar innan skolan slutar och jag faktiskt går ur 2:an på gymnasiet. Herregud, vart har tiden tagit vägen?
 
Var modell för en dag åt Fille. Rätt ovant, men riktigt roligt!



Äntligen fredag och det firades med sushi och en promenad i stan med mammsen och avslutas så småningom med någon form av nackspärr eller sträckning i muskeln.. Tänker spendera hela dagen hemma ikväll med familjen och bara ha det mysigt tillsammans och hoppas på att det är bättre tills imorgon då det bär av in till Uddevalla för att vara med Amanda och Sofia. Asta fick också firat fredagen på bästa sätt med att få en rosett på huvudet. Visst är hon söt?



Fick någon sorts inspiration till mig förut och gick ut och knäppte några bilder. Det var riktigt längesen sist och gud vad fint det börjar bli i naturen nu!



1. Jag hatar spindlar mer än något annat i hela världen.
2. Jag älskar sallad. Det är något utav det godaste jag vet och jag skulle kunna leva på det i resten av mitt liv.
3. Jag spelade fotboll i nästan 4 år, men slutade 2011/2012 för att det inte var roligt för mig längre.
4. Jag har nog en av de mest varierande musikstilarna som jag vet om. Jag kan lyssna på nästan allt, utan problem.
5. Mina favoritserier är Awkward och That's 70 Show.
6. Jag älskar att måla, teckna, rita och skriva. Min lärare i låg- och mellanstadiet tyckte att jag skulle bli något inom skrift en dag.
7. Jag har absolut ingen aning om vad jag vill jobba som i framtiden.
8. Jag följer ungefär 120+ kanaler på youtube. Det tar ett tag att hinna med att titta på alla videos, haha..
9. Mina favoritskor är converse. Spelar ingen roll vilken färg de har, jag älskar de ändå.
10. Jag älskar att sjunga och har alltid velat visa andra vad jag kan och älskar att göra, men tyvärr är jag för feg och tillbakadragen för att göra det. Min scenskräck slår till och jag kan inte göra så mycket åt det.
 






..och återigen så regnar det.. Hade tänkt att gå ut med vovven om en stund, men vädret lockar inte det minsta.. Hoppas på att det blir bättre till helgen och till nästa vecka. Känner verkligen inte för att gå omkring i världens regn. Det är bara mysigt om man väl är inomhus, eller hur?
Idag skulle jag egentligen åkt iväg för att träffa Amanda och Sofia, men det blir inte så så det blir att vara hemma för min del idag och bara vila. Har ju åkt på en förkyldning igen så tänkte att det kan vara bra att vila upp mig. Är upptagen i princip hela veckan ut sedan så vill gärna vara frisk då. Dock mår jag egentligen hur bra som helst, det är bara min näsa och min hals som inte vill samarbeta med mig just nu, haha, men det ska nog snart gå över! 
 
Bussturen hem igår eftermiddag.



Min fina gosekatt, vad skulle jag göra utan dig?



Hej på er! Har precis kommit hem ifrån Uddevalla där jag spenderade gårdagen och förmiddagen idag med Iselin! Det var riktigt längesen som vi gjorde något så det var verkligen kul att vara med varandra igen. Vi möttes upp vid torp vid 3-tiden och åt subway det första vi gjorde och sedan shoppade enda tills det stängde. Det behövdes verkligen många timmar åt att kolla i alla affärer. Innan jag åkte dit så sa jag att jag skulle hitta en ny jacka och det gjorde jag till slut också, underbart! Hittade även en klänning och ett bar byxor, men för att vara snäll mot plånboken så valde jag faktiskt att inte köpa de. Båda plaggen var jättefina och jag tyckte mycket om de, men jag kände det att jag antagligen inte skulle få så stor användning av klänningen för tillfället. Jag kan alltid hitta en likadan eller en liknande och det gäller ju både klänningen och byxorna så det kändes ändå bra att jag gjorde som jag gjorde. 
Efter shoppingen åkte vi in till stan då det var dags för bio där vi såg Captain America 2! Den var riktigt bra så för er som gillar den sortens filmer rekommenderar jag den verkligen. Det är dock bra om ni har sett ettan innan, annars förstår man nog inte så mycket, haha. Bion var klar runt halv 12 ungefär och då bar det raka vägen hem till Iselin där jag sov över tills idag. Om en stund ska jag nog komma igång med att städa lite på mitt rum och kanske även pyssla ihop ett nytt collage till min vägg tänkte jag. Sedan måste jag även skriva på en artikel för det lär jag inte få tillfälle till att göra i resten av veckan. 
Jag hoppas att ni får en fin dag så hörs vi snart igen. Kram!
 



Innan jag kom till Johan igår fick jag naturligtvis spendera några minuter utomhus, i världens oväder. Tvingades ut med ett gigantiskt paraply och vinterjackan på. Det regnade som bara den och innan jag kom fram var jag tvungen att stänga till dörrar hos mina grannars djur som jag passar och springa en bit för att hämta mitt paraply som naturligtvis bestämde sig för att blåsa bort så fort jag la ifrån mig det. Kom till slut fram iallafall och hade en jätterolig kväll! Vi spelade COD till en början och sedan gjorde vi hamburgare och det var sååå gott och verkligen efterlängtat! Efter det spelade vi igen, bl.a COD igen och Little Big Planet - favoritspelen! Vi fick även för oss att vi skulle ut och spela fotboll så det gjorde vi innan det mörknade ute, trots att det inte var det bästa vädret. Tog det dock lite lugnt med tanke på mitt ben som ser ut som ''hej kom och hjälp mig'', haha. Efter det blev jag så otroligt sugen på kladdkaka att jag bestämde mig för att ta över hela köket och baka det åt oss. Den blev riktigt god, och kladdig. Var verkligen hur mätt som helst efteråt, det var så gott! Kom hem någon gång vid 12-tiden och gjorde mig i ordning för sängen nästan med en gång. Var riktigt trött, men hade så ont i halsen att jag inte kunde somna. Fick äta halstabletter ett tag och till slut somnade jag. Om en stund väntar mat med familjen och resten av dagen ska bara bestå av att ta det lugnt och titta på film. Ha en fin söndag!
 
Satt och kollade igenom mina bilder lite till förut idag och hittade dessa. Längtar så otroligt mycket tills det börjar blomma, så himla fint!!



Lördag eftermiddag och snart bär det av till Johan där jag ska spendera hela dagen med honom, Tim och Tintin, mina saknade pojkar. Har inte varit med de på hur länge som helst så det ska bli jättekul att få spendera lite tid med de idag och antagligen imorgon också. Blir nog att jag sover över eftersom det kommer bli sent, eller så går jag hem eftersom jag bara bor 5 min bort, haha. Det blir nog en kväll med mycket spel, skratt och god mat. Hur bra som helst! Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi imorgon! 
 



Blickar tillbaka på mina bilder och dessa är tagna för mer eller mindre ett år sedan. Helt sjukt vad tiden går fort.. Här är iallafall under en mysig kväll vid våran eldstad där jag bl.a fotade elden och gjorde ett försök i att få till ett bra foto på månen med en icke systemkamera. Hoppas på fler sådana här kvällar i år, defintivt.



Fick nog inte uttrycka min glädje ordentligt förut med att vi ÄNTLIGEN har fått lov! Gud så otroligt underbart det känns, verkligen. Jag kommer ihåg, det var inte alls längesen som jag sa att det var hela 6 veckor kvar till lov och helt plötsligt är det redan här. Tack för det säger jag bara! Har verkligen uttnyttjat dagen till fullo med att bara ta det så lugnt som jag bara kan, ätit god mat och varit hemma. Det känns som sagt som att det var riktigt längesen sist så känns hur skönt som helst. Nu väntar musik i lurarna, skype och kanske även en ny header. KRAM.
 



Åh, återigen så får jag favoriträtten i magen idag. Om en halvtimme ska jag möta upp mamma och så ska vi gå raka vägen till en sushibar och äta så mycket vi bara orkar. Jag tar nog en 8-bitars tallrik som vanligt och det ska bli så himla gott! Är sugen på det jämt och ständigt och att mamma föreslog det imorse gjorde min dag lite extra bra. Efter det blir det en sväng till torp. Tänkte kolla på en ny jacka och eventuellt en cardigan, men försöker hålla i pengarna någorlunda så får se om jag köper något eller inte. Ska även se om jag hittar något till Sofia som fyller 18 nu på tisdag, wiho!! Så fort vi är klara där så bär det av hemåt och ska inte göra mycket idag förutom att bara ta det lugnt. Går äntligen på lov idag och jag tycker inte det är mer än rätt än att fira in det genom att ta det lugnt, äta god mat och umgås med familjen. Det var riktigt längesen sist och det behövs verkligen. Ha en jättebra fredag! 
 
Det här är mitt inom kort, omnomnom!



Tankarna flödar något otroligt i mitt huvud, särskilt under tiden som man sitter i ett klassrum. Drömmer mig just nu bort till staden som jag befinner mig om bara några månader. Självaste huvudstaden i Frankrike - PARIS!






Åh herregud.. Man börjar ju snart undra hur mycket det kan regna egentligen? Har regnat precis hela dagen, både här hemma och under tiden som jag var i skolan. Fick mig inte på bra humör direkt när min morgon återigen var stressig.. Hann nätt och jämt äta frukost idag, men som tur var slapp jag åka i regnet. Fick skjuts av min kära mor och efter skolan var det bara att knalla hem 2 km ifrån bussen. Trots regnet var det skönt med lite motion. Hade även idrott precis innan där där jag sprang som bara den och kämpade till tusen! Det gjorde dagen lite bättre än vad den var imorse, att få träna en stund en tisdag som denna. Nu sitter jag här med en kopp te i handen och ska snart börja kolla över mina skolarbeten. Har en del arbeten som ska vara klara denna veckan innan lovet och jag måste verkligen fokusera det sista nu. Har både det ena och det andra, men tror det ska gå bra. En sak är iallafall avklarad och det är engelska nationella muntliga! Tyckte det gick rätt bra och jag känner mig ändå nöjd med mitt resultat. Det blir att lägga sig tidigt för min del ikväll och ladda upp inför ännu en skoldag imorgon. Så himla skönt att det snart är lov, jag längtar så!!
 






Började dagen med att gå upp sent som jag brukar göra numera, stressa ihop en sminkning på några minuter och äta en banan till frukost tillsammans med en värktablett. Inte det bästa sättet att börja morgonen på och stannade bara i skolan till klockan 1. Hade en sådan fruktansvärd värk i magen att jag åkte hem och tog det lugnt istället, så mycket bättre än att sitta och häcka i skolan. Har även haft värk i benet till och från hela dagen där blåmärkena bara växer och växer. Det har blivit blått på baksidan av benet nu där jag inte ens slog i mig.. Konstigt. 
Tog mig en kvällspromenad med Johan förut och resten av dagen har jag tillbringat här hemma med musik i öronen och en hel del tv-tittande. Imorgon är det muntilga nationella i engelska och hoppas verkligen att det ska gå bra. Sist gång fick jag A i en muntlig del och jag hoppas verkligen att det blir lika bra denna gången! Wish me luck! ♡
 



Med musiken i öronen och solglasögonen i högsta hugg bär det nu av ut på en promenad innan solen går ner. Tar nog en runda på 3 km, hur härligt som helst!



Jag skulle kunna gifta mig med solen just nu. Trivs så himla bra när den är i centrum på himlen. Gud vad härligt det är när det äntligen har blivit lite vår här och att solen faktiskt har börjat värma. Satt utanför skolan i mer än en timme tidigare idag och den värmde så himla skönt! Dessvärre ska vi få regn här på västkusten till helgen, men får hoppas att solen tittar fram under nästa vecka igen.
 
Bilder ifrån dagen. Sååå underbart!



Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade och det är helt enkelt för att jag verkligen inte har hittat något att skriva om. Det har varit väldigt mycket fokus på skolan med foto den senaste veckan och att blogga om det är inte det mest intressanta. Men men, ska försöka komma igång igen med minst ett inlägg om dagen. 
Var med om en ''intressant'' händelse i tisdags. Snubblade klumpigt nog på mina skor och föll rakt ner på marken, på en stenhård betongplatta. Det resulterade i ordentligt svullna knän och skrapade handleder. Det såg i princip ut som att jag hade två knän på ena benet.. Helt sjukt vad svullet det var. Nu har svullnaden dock gått ner lite men har istället blivit helt blå/röd från knät och enda ner på smalbenet. Klumpig som man är så får jag nästan skylla mig själv att jag inte knöt skosnörena..
Har just nu rast och om en liten stund väntar engelskalektion. Har ingen aning om vad vi ska göra då vi har vikarie, men det får vi se om en stund. Hade tyckt att det hade varit mycket skönare att åka hem istället för att vara här, men så blir det nog inte. Får se om jag kanske tar mig ut en sväng med kameran i eftermiddag nu när jag inte har några läxor för tillfället. Kanske dyker upp något senare på bloggen då isåfall. Kram!
 
Stylist SM i Göteborg som vi i media fotograferade och filmade i fredags förra veckan. Sjukt roligt!



ELISA FRÖJD



17 år gammal. Bosatt på en ö på västkusten vid namn Orust. Trivs bra med en kamera i handen och är just nu inne på mitt andra år på gymnasiet där jag går media. Älskar djur, te och varma sommardagar. Välkommen hit.



arkiv


· Maj 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februari 2014 · Januari 2014 · December 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013


kategorier


· Allmänt · Fotografi · Inspiration · Om mig · Outfit


länkar


· Blogg med Sofia · Instagram · Tumblr


design







Denna bloggen är personliga yttringar från utgivare av bloggen. Allt bruk av bilder, text eller video från bloggen måste avtalas med bloggens ansvariga utgivare.
Bloggen ligger på
blogg.no och annonser på bloggen säljes av Mediahuset Nettavisen. Ansvarig redaktör för Mediahuset Nettavisen är Gunnar Stavrum.