Jag är verkligen den sortens person som älskar skjortor och denna är nog min absoluta favorit. Den är supermysig att ha på sig, mjuk och go, och så är den vintage och det gillar jag. Allting behöver verkligen inte vara nytt! 
Har iallafall haft på mig den här idag tillsammans med mörkblåa jeans, vita converse och en stor tjock vinterjacka. Det behövs verkligen nu när det har blivit så kallt ute. Brrr!
 



Hade inställd foto-lektion tidigare idag, så gick och tog en fika med fina Sofia! Ser gott ut, eller hur?



Funderar starkt på att köpa en ny kamera. Fick något ryck i helgen och kände verkligen att jag ville ha en ny. Har en Samsung-kamera sedan tidigare som jag är riktigt nöjd med, men jag känner ändå att jag vill ha en mer ''proffesionell'' som t.ex Canon eller Nikon. Just nu ligger tankarna på en 600D.
 



Gud, det känns som att det är måndag varje dag i princip. Tiden går så himla fort och måndagen bara kommer tillbaka om och om igen.
Har iallafall haft en mysig helg, men nu är det skolan som gäller igen. Har svenska just nu och går i skolan till 4 eller halv 5 idag. Riktigt segt, men finns inte så mycket att göra åt det.
Ha en fin måndag så hörs vi senare!
 






Redan söndag, vilket är sjukt segt. Imorgon är det tillbaka till skolbänken igen för ännu en vecka i skolan.
Gårdagen var supermysig. Tim och Fille kom hit ungefär samtidigt och vi hade det jätteroligt tillsammans. Vi kollade på ''The Conjuring'' som jag har sett på bio innan, så himla läskig! Vi pratade i timmar och så var vi ute och fotade en sväng vid sjön. Bilder dyker upp lite senare. 
Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vill egentligen ut och fota, men vädret är inte så lockande. Grått och tråkigt som vanligt numera. Men men, går säkert ut på en promenad med hunden iallafall, det är alltid skönt.
 



Hej hopp! 
Solen skiner (just nu iallafall) och mina goingar kommer snart hit. Vet inte om jag kommer blogga mer idag, men isånnafall vet ni varför. Tänkte bara göra en snabb uppdatering så att ni vet!
Ha en fin lördag! 
 



Hej på er!
Idag är det lördag och det känns hur skönt som helst. Har nämnt det ett antal gånger tidigare hur skönt det är med helg, men jaja. Man får passa på och njuta av det innan skolan börjar igen!
 
Idag och imorgon kommer jag att spendera resten av helgen med mina fina bästisar Fille och Tim. De ska komma hit och sova över vilket var väldigt längesen. Det ska bli så kul att äntligen få vara med de igen! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Det blir nog att sitta och prata i flera timmar, kanske kolla på någon film och äta något gott. Låter bra tycker jag!
 
Trötta katten.






Lite amatörbilder på hur jag har sett ut idag. Hoppas ni har en bra fredag än så länge! 



Jag insåg precis hur mycket bilder jag tar på blommor. Måste nog vara ett av mina favoritmotiv.
 



Gud vad skönt, det är äntligen fredag! Man längtar verkligen efter helgerna extra mycket när man går i skolan varje dag.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Tror jag åker hem vid 2 när jag slutar och om solen håller i sig hela dagen så ska jag nog ut och fota solnedgången vid havet på kvällen. Imorgon ska jag nog vara med mina goingar Fille och Tim som är två av mina bästa vänner. Har inte varit med de på jättelänge så det ska bli superkul!
 
Om en liten stund har vi historia lektion där vi jobbar med medeltiden. Inte så värst kul, men det funkar. Man kan la säga att historia verkligen inte är mitt favoritämne..
 
 
Vid busshållplatsen imorse, fint!



Jag heter Elisa, och har precis skapat denna blogg. Har haft ett antal bloggar genom åren, och kände nu att jag ville göra en helt ny när jag äntligen har fått tillbaka lusten att blogga.
För att ni ska få veta vem jag är så tänkte jag nu att jag skulle berätta lite om mig själv!
 
Mitt efternamn är Fröjd och jag är född i december. Jag gillar att dricka te på kyliga dagar, och att sitta framför brasan på en kall vinterdag är underbart. Jag är en enorm djurälskare och har 4 katter och 1 hund här hemma. 
Kan vara lite smått mobilberoende och spenderar mycket dit framför datan. Musik finns alltid med mig vart jag än går, och jag spenderar lite väl mycket tid på Espresso House under skoldagarna. 
 
Jag pluggar media på Plusgymnasiet där jag trivs som fisken i vattnet, och jag har fotografi som ett stort intresse i livet. Choklad i alla sorter är det bästa jag vet, och jag skulle kunna äta frukt och grönt året om.
Familj och vänner är det viktigaste i livet, och jag har verkligen de bästa. Jag har en enorm fobi för spindlar, och jag är allergisk mot jordnötter.
 
Sådär. Lite smått och gott om mig. 
 



ELISA FRÖJD



17 år gammal. Bosatt på en ö på västkusten vid namn Orust. Trivs bra med en kamera i handen och är just nu inne på mitt andra år på gymnasiet där jag går media. Älskar djur, te och varma sommardagar. Välkommen hit.



arkiv


· Maj 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februari 2014 · Januari 2014 · December 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013


kategorier


· Allmänt · Fotografi · Inspiration · Om mig · Outfit


länkar


· Blogg med Sofia · Instagram · Tumblr


design







Denna bloggen är personliga yttringar från utgivare av bloggen. Allt bruk av bilder, text eller video från bloggen måste avtalas med bloggens ansvariga utgivare.
Bloggen ligger på
blogg.no och annonser på bloggen säljes av Mediahuset Nettavisen. Ansvarig redaktör för Mediahuset Nettavisen är Gunnar Stavrum.