Mitt blonda lockiga hår idag. Försökte ta korten lite diskret på lektionen så att läraren inte skulle lägga märka till det, haha. Lektionen slutar först vid 11:00 och då är det lunch som gäller, äntligen. Sitter och smygäter lite choklad som tröst, är så sjukt jäkla hungrig!



Hej hopp! Idag är det onsdag och redan mitten på veckan, tack och lov. Har just nu fotolektion där vi håller på att skriva ut våra affisher som vi har arbetat med under en lång tid nu. Slutar vid 14:30 och då blir det en sväng till badhuset med Iselin. Känns kul att jag var där igår med skolan och ska tillbaka dit idag igen, haha. Åker nog hem vid 6-tiden skulle jag tro och då blir det att bara slappa framför en film tror jag. Har inga läxor såvitt jag vet så ska slappna av ordentligt nu när jag kan. Kram! 
 



Lite bilder ur mobilen ifrån veckan som gått och de senaste dagarna. Vet att jag inte bloggar så mycket nu, men det är det jag inte alltid vet vad jag ska blogga om, jag har skolan som vanligt och så har jag inte alltid så mycket bilder att lägga upp då jag inte fotograferar lika mycket som förr. Tacka vet jag att jag tar mycket kort med min kära iPhone. Ska försöka bättra mig något iallafall med minst ett inlägg om dagen.



Satte ihop ett litet collage med lite tatueringar som jag tycker är riktigt snygga. Inom en snar framtid står jag nog själv inne i tatueringsstudion och väntar på min tur. Det är verkligen det jag hoppas på iallafall.



Vi har det riktigt bra här, jag och den här lilla fluffbollen. Har myst i sängen under dagen, lagat mat och sett på film med pappsen. Mysigt.



Det här satt fint en morgon som denna. Snö har fallit över oss här igen, men nu har det övergått i regn.. Så jäkla trist. GE OSS VÅR!












Throwback till vintern 2012/2013.






Ibland får man unna sig lite extra. En god smoothie med hallon, banan och blåbär, mackor med nutella till en chokladälskare som jag och en liten fin apelsin. Perfekt för min del.






Godaste pannkakorna på länge som var riktigt välbehövda efter ännu en härlig helg! Imorgon är det måndag igen och det är tillbaka i skolbänken återigen. Wish me luck. Kan verkligen behöva det så skoltrött som jag är.. 



Oj oj, redan torsdag och jag har inte skrivit på tre-fyra dagar. Förlåt för det men har verkligen inte haft något att skriva! De senaste dagarna har jag bara varit i skolan och sedan tagit det lugnt här hemma, så det har inte hänt något speciellt direkt. Men kan berätta lite om vad jag har gjort iallafall!
I tisdags hade vi en heldag med aktiviteter i skolan och jag, Amanda och Sofia hade volleyboll. Vi gick dit och insåg att vi var de enda i klassen som var där. 3 av ca 21 personer var med och deltog. Våran klass är verkligen duktig och engegerad, haha. Det var iallafall jätteroligt och jag var med hela tiden, men fick dock ett fint blåmärke och utslag på armen efteråt, haha. Inte det roligaste direkt, men men. Har fortfarande kvar märkena + en jäkla träningsvärk i armen och axlarna. 
Efter volleybollen käkade vi sushi och det var verkligen hur gott som helst! Har velat ha det sen typ 1 månad tillbaka så det var verkligen på tiden nu. Sedan bar det av till Amanda en sväng och var där i några timmar innan jag åkte hem igen. 
Igår och idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt som sagt. Fick sluta tidigare idag så kom hem redan vid 3 förut, riktigt skönt! Och imorgon är det äntligen fredag och dagen ska spenderas med Johan, Tim och Tintin. Det blir nog att käka något gott och sedan spela mestadels av kvällen. Ska bli riktigt kul att vara med de igen, det var så längesen sist!
Sitter i skype just nu och har gjort i stort sett hela kvällen, och om en stund blir det nog sängen för min del. Börjar inte förrän tjugo i 10 imorgon så det känns skönt, och äntligen kommer det bli fredag igen!
 
 



Åh herregud.. Måndag idag igen och gud vad svårt det var att ta sig upp ur sängen imorse. Fick riktigt kämpa för att ta mig upp och såklart att jag var tvungen att åka hit en hel timme för tidigt för att sedan sitta och vänta på lektionen i skolan.. Tog mig en liten powernap i slutändan iallafall, rätt skönt.
 
Har iallafall haft en himla grym helg! Åkte upp till Dalsland i helgen tillsammans med Iselin och på lördag kväll var det fest. Träffade riktigt roliga och härliga människor och även kompisar sedan innan. Efter det hade vi en sleepover i närheten av festen, riktigt mysigt. Kom hem igår kväll och kände mig rätt trött. Somnade på bussen med stor öppen mun och vaknade av att jag riktigt kände hur fint jag låg, haha. Måste sett rätt roligt ut!
Idag blir det att åka hem efter skolan och bara ta det lugnt. Ligger rätt efter med fotokurserna känner jag, men orkar verkligen inte prestera när jag inte fattar något överhuvudtaget.. Det är vissa saker man förstår, men resten är bara helt oklart för min del.. Aja, det löser väl sig till slut. Har iallafall lång tid på mig med arbetet. Får se om jag kanske kollar lite på det hemma sedan.
Vi hörs senare! 
 
Redbull fick bli räddaren i nöden idag. Och Amanda som precis har varit i England är äntligen hemma igen!  



ELISA FRÖJD



17 år gammal. Bosatt på en ö på västkusten vid namn Orust. Trivs bra med en kamera i handen och är just nu inne på mitt andra år på gymnasiet där jag går media. Älskar djur, te och varma sommardagar. Välkommen hit.



arkiv


· Maj 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februari 2014 · Januari 2014 · December 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013


kategorier


· Allmänt · Fotografi · Inspiration · Om mig · Outfit


länkar


· Blogg med Sofia · Instagram · Tumblr


design







Denna bloggen är personliga yttringar från utgivare av bloggen. Allt bruk av bilder, text eller video från bloggen måste avtalas med bloggens ansvariga utgivare.
Bloggen ligger på
blogg.no och annonser på bloggen säljes av Mediahuset Nettavisen. Ansvarig redaktör för Mediahuset Nettavisen är Gunnar Stavrum.