Hej! Idag blir ingen rolig dag, iallafall inte i skolan. Om bara en liten stund väntar svenska-prov och senare på eftermiddagen är det prov i webbutveckling som gäller. Känner på mig att jag kommer faila stort på båda två, men jag vill verkligen inte det. Försökte plugga på kvällen igår men hade verkligen ingen ork. Dock pluggade jag hela dagen i lördags, men känns inte som att det hjälper mig särskilt mycket. Aja, får se hur det går. Önska mig lycka till så hörs vi senare!
 
(Förlåt, har brist på bilder men det dyker upp mängder med bilder senare idag!)



Hej hopp! Har inte kunnat blogga något vidare idag. Har nämligen haft släktkalas här för mig och nu sitter jag med läxor tills imorgon. Tänkte inte säga något mer än det utan bara låta er veta varför det är så tomt på bloggen idag. Bilder från idag åker upp här imorgon när jag har mer tid för det än vad jag har nu. Kram!



Asså jag blir så trött på det här. För bara några dagar sedan så var det vit snö över oss och nu är det regnet och plusgraderna som är tillbaka igen. Jag blir bara så himla less på det. Jag vill ju ha en vit, kall jul istället för det här gråa och tråkiga vädret.






Har pluggat i princip hela dagen, på en lördag. Seriöst. Roligare saker skulle man ju kunna göra.. Men men, jag måste ju. Ligger inte direkt efter, men det känns så. Har typ 5 läxor att göra tills nästa vecka. Är inte van vid det så jag känner mig rätt stressad. Jullov, kom till mig!
 
Känner mig såhär just nu. Orkar verkligen inte..



Förmodligen en av de godaste te-sorterna som jag någonsin har druckit. Dricker det nästan varje dag, oftast på morgonen eller på kvällen. 



 
Ja, såhär kan det gå när man inte har något annat för sig här hemma. Nu står en lugn och härlig kväll på schemat med en bra film och något riktigt gott att äta till. Rätt så skönt, det behövs verkligen just nu. Tacka vet jag att det snart är jullov!



Idag är det lucia och som ni ser på rubriken (eller som ni kanske redan visste) så är det även fredag den 13:e. Än så länge har det inte hänt något dåligt eller att jag har haft otur på något sätt, men det skulle inte förvåna mig om det händer något senare ikväll eller så, haha. Vi har iallafall haft luciafirande i skolan idag där vi fikade med klassen och åt gröt i matsalen lite senare. Jättegott verkligen! Lite senare väntar flygande jakob här hemma med familjen och sedan får vi se vad som händer. Kan hända att jag måste ägna fredagskvällen åt att plugga. Inte det roligaste, men men. Måste man så måste man!

Skrattade i skolan och på bussen hem tillsammans med dessa två, och såg även en jättefin soluppgång imorse. Så fint!



Har ägnat nästan hela dagen åt att plugga. Har mestadels pluggat religion och som det ser ut nu så är jag nästan klar med allt. Känns bra! 
Nu sitter jag och pratar med Johan på skype medan vi spelar lite ps3. Har ingen direkt ork till det känner jag så om en stund ska jag ta mig en ordentlig, varm dusch och sedan gå och lägga mig. Imorgon väntar luciafirande i skolan med fika och gröt. Mysigt!
 
Solnedgången idag, fint.



Åh, är fortfarande som ett litet barn. Om bara fem dagar så fyller jag år, hela 17 år! Önskade dock att jag skulle bli 18, men men, bara ett år kvar tills jag är där. Jag vet inte vad det är men fortfarande efter alla dessa år så älskar jag verkligen att fylla år, tycker det är så kul! Hoppas på att jag får något riktigt fint i present, att få spendera dagen med de jag tycker om och att jag kan sova gott efter dagen som gått.
 



Hej på er! Slutade tidigt idag och åkte hem så fort som bara möjligt. Har verkligen längtat efter att få komma hem idag. Eller aa, det gör jag nästan varje dag, haha. Hemma äger! Nu är det dock plugg som gäller resten av dagen, vilket inte är lika kul. Men ska verkligen försöka göra mitt bästa, och med en kopp te i handen och bra musik i öronen så går allt lite lättare.
 
Ledsen för lite halvkassa bilder förresten. Har inte riktigt haft tid med bilder de senaste dagarna. Men det kommer snart igen!






Åh, funderar starkt i att investera i denna skönheten. Har kollat in den rätt länge till och ifrån, och den är inte dyr, så om jag hittar någon så ska jag bannemej köpa den. Rena fyndet om du frågar mig!
 



Hade förväntat mig att vakna vid 10 eller 11-tiden imorse, men jag vaknade inte förrän tjugo över 12, haha. LIte senare än vad jag hade väntat mig, men gud så skönt att sova ut så länge! Det behövdes verkligen.
Sitter i soffan invirad i en filt nu med katten i knät och ska kolla på lite läxor hade jag tänkt mig. Efter det hade jag tänkt att kolla på en film och bara ta det lugnt som jag sa att jag skulle göra. Får verkligen passa på när vi äntligen är lediga!
 



Nu går jag snart och lägger mig för dagen, känner mig helt slut. Ska ta mig en riktigt lång och go sovmorgon imorgon. Helt underbart.



Gud, att vara hemma och bara slappa framför tv:n och datan kan vara en av de bästa sakerna någonsin, när man verkligen behöver det. Gör det just nu och jag riktigt njuter. Med katten bredvid mig och en konversation med kompisar på datan så känns nästan allt kanon.
 



Religion är det som gäller nu och en timme framåt. Efter skolan bär det av hemåt och ska bara slappa och ta det lugnt hela dagen tror jag. Det kan hända att jag kanske gör lite läxa, men kommer antagligen inte ha någon större lust till det när det är mörkt och grått utanför huset. Imorgon är det studiedag för oss här och det ska bli så himla skönt! Att slippa en skoldag och vara ledig mitt i veckan för en gångs skull. Ska göra samma sak imorgon - ta det lugnt och bara ha det bra med mina djur där hemma och en stor filt över kroppen. Underbart.
 
Snön börjar förresten REDAN att försvinna här.. Inte länge man fick njuta av det..



Busade med katten i snön och fick även chansen att fotografera honom också. Längesen han lekte så mycket, den gamla sötnosen.



Äntligen kom snön som jag önskade och nu ligger den och pryder backen runt om i Sverige. Det är såhär en riktig vinter ska vara!
 
Och dagens outfit var det här ja.



Här kommer lite bilder ifrån Stockholm!
 
Allvarligt talat, den längsta rulltrappan jag någonsin har sett.
Frozen yoghurt, godaste på länge!!



Hej på er! Nu har bloggen stått tom i några dagar och det är ju som sagt för att jag har varit i Stockholm med Amanda under de senaste dagarna. Men nu är jag hemma igen och nu ska bloggen rulla på precis som innan!
Vi har verkligen haft det jättekul med allt ifrån bio, shopping, god mat och nya vänner. Får ta och åka tillbaka dit igen någon gång i framtiden. Det är verkligen värt ett besök och jag tycker verkligen att ni ska åka dit, ni som inte har varit där.
Ska ta mig något att äta nu och lite senare dyker det upp lite bilder ifrån resan. Dock är det bara mobilbilder, men jag hoppas att det ska funka lika bra ändå. Vi hörs snart!
 
Mindfuck, haha.



Hej på er! Pratade med mina föräldrar för inte så längesedan och då hade det börjat snöa och blåsa som bara den där hemma, rena rama snöstormen, precis som de sa skulle komma till oss. Nu är det precis likadant här i Stockholm. Snön riktigt vräker ner och det blåser hela tiden. Rätt mysigt ändå att se inifrån, men inte lika kul att ta sig ut i.. Vi tänkte därför att vi skulle vara här hemma idag och bara ta det lugnt och umgås, och senare ikväll blir det nog att kolla på bio. Kommer bli grymt tror jag!
 



Tågresan gick bra trots stormen Sven. Haha, vilket namn, eller vad tycker ni? Kom hit vid halv 9-tiden ungefär och nu är vi hos Oscar där vi ska sova under tiden vi är här. Känns jättebra att äntligen vara här och imorgon blir det antagligen att åka in till stan och shoppa och kolla in Stockholm lite. Det är ju som sagt första gången jag är här så jag ser verkligen fram emot att få se allt som t.ex Gamla stan och kanske kungaslottet! Bloggen ligger nog lite vid sidan av nu när jag är här, men jag ska försöka att uppdatera någon gång mer när jag är här. Om det går så kanske jag skriver iallafall ett inlägg varje dag. Vi hörs snart!
 
Tågresan.



Åh herre, idag är ingen bra dag kände jag direkt när jag vaknade upp. Trött som bara den efter att bara ha sovit 4-5 timmar inatt och så är jag lite smått nervös inför Stockholm, fast på ett bra sätt såklart. Men har ju aldrig åkt själv någonstans på det sättet förut där jag ska vara i flera dagar. Något nytt för mig. Känns verkligen att man börjar bli vuxen nu, att man börjar ta mer ansvar i livet. Känns kul, men samtidigt lite läskigt.
 



Och där var biljetter bokade till Stockholm!! Efter mycket funderingar och en stor beslutsångest ifrån min sida så blev det bra till slut och det bär av till Stockholm redan imorgon efter skolan! Ska åka dit med Amanda och jag tror vi kommer få det jättekul tillsammans. Har aldrig varit där innan så det ska verkligen bli roligt och spännande! Vi är där över helgen så nu är det bara att packa väskan och invänta morgondagen! Vi hörs imorgon! :)
 



För er som inte vet det så har jag varit i New York, nu i somras faktiskt. Jag längtar tillbaka dit som bara den och jag bara hoppas att jag kommer dit igen i framtiden. Underbar stad. Båda bilderna är mina och kände för att testa en ny redigering som blev såhär. Testade bara lite snabbt, tyckte att det var lite kul. Kanske inte den finaste, men det var ju första gången, eller hur?



Är det bara jag som bokstavligt talat längtar som en gris tills snön kommer? Vinter, du är saknad!!



Hej på er! Satt vid datorn till sent igår kväll och det blev inte att jag kom i tid i säng iallafall.. Pratade med en kompis i någon timme eller två så här sitter man och är trött som en zombie i skolan, haha. Men men, vi hade kul iallafall! Försöker göra mitt bästa här på religionen, men tyvärr går det inte så bra. Skriver om religion och identitet, och det är inte en stor höjdare för min del iallafall. Koncentrerar mig dock bäst hemma, så det skulle nog kännas bättre om jag väl kommer hem och jobbar där.
Snart är det lunch och här funderar vi på att äta pizza, igen. Haha, det är ju så gott och det är alltid gott att passa på när man har lång rast. Vi hörs senare!
 



Tandläkarbesöket gick bra förut och som tur var så fick jag komma in lite tidigare och pappa kunde hämta upp mig efteråt. Resten av dagen har bestått av att bara vara hemma och ta det lugnt. Riktigt skönt faktiskt. Nu sitter jag på Skype och ska se om jag kan komma i säng tidigt idag. Är jättetrött! Jag hoppas att ni alla har haft en jättebra dag och att ni får en fortsatt fin kväll! Kram! ♥
 



Det hade inte varit helt fel att inverstera i en sådan här kamera snart. Eller så kanske det är något man ska önska sig till jul?



Snacka om världens största wake up call. Jag, Amanda och Amanda hade precis satt oss i källaren här på skolan och skulle bara chilla på håltimmen. Rätt som det är så går det mest starkaste brandlarmet igång och jag höll bokstavligt talat på att skita ner mig, haha. Skrek som bara den och sen var det bara att göra som lärarna sa och evakuera hela källaren.. Såklart att det bara var i källaren som brandlarmet hade utlöst sig på också precis när vi hade gjort oss bekväma där nere. 
 



ELISA FRÖJD



17 år gammal. Bosatt på en ö på västkusten vid namn Orust. Trivs bra med en kamera i handen och är just nu inne på mitt andra år på gymnasiet där jag går media. Älskar djur, te och varma sommardagar. Välkommen hit.



arkiv


· Maj 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februari 2014 · Januari 2014 · December 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013


kategorier


· Allmänt · Fotografi · Inspiration · Om mig · Outfit


länkar


· Blogg med Sofia · Instagram · Tumblr


design







Denna bloggen är personliga yttringar från utgivare av bloggen. Allt bruk av bilder, text eller video från bloggen måste avtalas med bloggens ansvariga utgivare.
Bloggen ligger på
blogg.no och annonser på bloggen säljes av Mediahuset Nettavisen. Ansvarig redaktör för Mediahuset Nettavisen är Gunnar Stavrum.