Hej! Nu var det några dagar sedan igen som jag skrev. Har fokuserat väldigt mycket på att försöka bli frisk i foten och har pluggat en del på dagarna. Har ju som sagt även hela huset för mig själv tills på lördag så har tagit hand om det. Spelade så hög musik som jag bara kunde igår, passade verkligen på när mina föräldrar inte är hemma, haha! Idag har det varit världens underbaraste sommarväder och imorgon ska det bli ännu varmare, herregud! Ska bli upp mot 27 grader så det blir på med shortsen och sedan raka vägen till skolan. Idag gick jag klädd i kjol, så himla skönt! Var varmt redan på morgonen så det var nog det bästa beslutet jag kunde göra idag! Efter skolan följde Amanda med mig hem och hon ska stanna här tills imorgon, supermysigt! ♡ Vi stekte pannkakor i mängder förut och nu sitter vi bara och tar det lugnt på rummet och pratar. Trots att vi är superbra kompisar så är det här faktiskt första gången som hon är hemma hos mig, haha. Det var på tiden kan man säga! Vi hörs!
 






Gissa vad jag lyckas med att göra en fin fredag som denna? Spendera eftermiddagen på akuten. Vurpade med moppen för första gången imorse och tyvärr tog min fot en rejäl smäll.. Till en början var det inte så farligt. Det gjorde lite småont men jag kunde gå på foten utan problem, men under dagen blev det bara värre och värre. I och med att jag belastade den hela dagen i skolan så blev det värre än innan och foten hade svullnat upp rejält. Gick tidigare från lektionen och åkte raka vägen till sjukhuset där det till slut visade sig att jag hade fått en kraftig stukning. Så nu hoppar jag runt på kryckor här hemma så gott det går och kommer att göra det ett tag framöver. Förhoppningsvis lägger sig svullnaden inom några dagar så att jag kan börja gå på foten igen. Och inte nog med det! Såklart att allt detta skulle hemma just på den dag som mina föräldrar har åkt utomlands och jag är ensam hemma.. Har liksom ansvaret för hela huset och alla mina djur osv och det är inte det bästa när man hoppar runt på kryckor och knappt kan gå.. Men men, får helt enkelt göra det bästa av situationen och göra mitt bästa så gott det går. Som tur är har jag världens goaste grannar som kommer hjälpa mig hela veckan framöver. Är så otroligt tacksam för det!
 
Sittandes i rullstol med en rejält svullen fot + mina nya hjälpmedel framöver.



Hej på er! Idag var det en kort dag för mig som gällde, hur skönt som helst! Började klockan 9 och slutade i princip redan efter 10. Hade en redovisning nästan direkt på morgonen med Amanda och Natasha och det gick faktiskt riktigt bra! Vi gjorde det dock inte inför hela klassen utan bara för läraren tack vare mig som är lite feg utav mig, haha. Efter det gick vi ner till torget där Jimmie Åkesson stod och håll tal och herregud vilken demonstration det var! Så stolt över de som ställde upp! Känns verkligen roligt att folk väljer att ta ställning och demonstrera emot Sverigedemokraterna och självaste Jimmie själv. Åkte hem vid 12 efter lunchen och snart bär det iväg igen för att fotografera till ett projekt i skolan. Wish me luck med både fotografering och väder! 
 









Ja.. Vad har jag gjort under de senaste dagarna? Varit sjuk, fruktansvärt sjuk. Herregud, jag har mått så himla dåligt så det är inte sant. Det började redan på Valborg och i början av förra veckan bröt det ut ordentligt. Var inne i tisdags och skrev nationella provet men sedan gällde det att vara hemma resten av veckan. Hamnade jag i soffan kom jag inte upp därifrån och spenderade i princip hela min tid där eller i sängen. Tappar alltid aptitet något enormt så allt jag har ätit är frukt och grönt som jag alltid vill ha så fort jag är sjuk. Började till slut att friskna till nu i helgen och det känns så skönt att äntligen kunna röra på sig och göra saker igen. Nu är jag även tillbaka i skolan igen och idag hade vi det läs- och hörförståelse, sista nationella provet i engelska! Känns skönt att ha det klart och hoppas verkligen på att jag får godkänt. Det var mycket som jag bara gissade mig fram på så om jag får godkänt så är jag nöjd. En lektion kvar innan det bär av hemåt. Vi hörs!
 



Jag tycks alltid ha ett speciellt tillfälle på måndagar att skriva på och det är just på webbutveckligen. Den lektionen som jag tyvärr inte har något intresse i alls överhuvudtaget. Får glädjas med att jag får komma hem till mina fina djur och familj sedan och att jag ska ut och fota nästan det första jag gör. Tänkte ta lite porträtt och även lite naturbilder som jag brukar göra. Får se vad det resulterar i! Har även varit sjukt sugen på att göra om lite på rummet det senaste också. Får se om det kanske är något som jag tar tag i senare idag om jag har lust och ork. Men men, nu får jag försöka lägga fokuset på lektionen så gott det går. Kram på er!




Ja, jag är urusel på att hålla det jag säger gällande bloggen. Förlåt så mycket för det. De senaste dagarna har varit så himla lugna och sköna men även lite problematiska för min del. På självaste Valborg, precis innan vi skulle åka vidare från Iselin så blev mitt klumpiga jag sjuk.. Herregud vilken kväll alltså, allvarligt talat. Hade det hur trevligt som helst hos henne där vi bara umgicks, lyssnade på musik, spelade, åt och drack gott tillsammans osv. MEN såklart att något dåligt skulle hända och att det skulle hända just mig.. Fick världens feber, frös som en gris och hade magont. Usch usch usch. Det slutade med att jag fick stanna kvar hemma hos Iselin menas de andra drog ut själva, haha. Men men, så kan det gå! Det löste sig bra till slut ändå och nu känner jag mig någorlunda frisk igen, tack och lov. Har verkligen haft otur gällande sjukdomar och liknande det senaste. 

Igår hade pappa anordnat fest här hemma som alla hans kompisar kom på och även några av mina också. Hela kvällen var jättetrevlig och jag kunde somna gott sedan trots allt oväsen som var precis utanför dörren, haha. Vi grillade, pratade hela kvällen, spelade musikquiz och lyssnade på massor av musik. Gick upp någon gång vid 11 idag då det vankades bacon, äggröra och en underbar smoothie till frukost tillsammans med mina föräldrar och min käre morbror som sov över ifrån igår. Om en stund bär det av in till stan för att övningsköra lite. Wish me luck!
 
Har inga bilder att matcha inlägget med alls, haha, men vill visa hur fint det har varit här hos oss de senaste dagarna! 



ELISA FRÖJD



17 år gammal. Bosatt på en ö på västkusten vid namn Orust. Trivs bra med en kamera i handen och är just nu inne på mitt andra år på gymnasiet där jag går media. Älskar djur, te och varma sommardagar. Välkommen hit.



arkiv


· Maj 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februari 2014 · Januari 2014 · December 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013


kategorier


· Allmänt · Fotografi · Inspiration · Om mig · Outfit


länkar


· Blogg med Sofia · Instagram · Tumblr


design







Denna bloggen är personliga yttringar från utgivare av bloggen. Allt bruk av bilder, text eller video från bloggen måste avtalas med bloggens ansvariga utgivare.
Bloggen ligger på
blogg.no och annonser på bloggen säljes av Mediahuset Nettavisen. Ansvarig redaktör för Mediahuset Nettavisen är Gunnar Stavrum.