Det fick bli en sväng till torp på kvällen med mammsen och pappsen efter att ha varit och hälsat på min farmor. Kände att jag verkligen ville ha ett rosa silikonskal till min lilla iPhone, så det fick det bli! Fick även hittat mig en t-shirt på rea inne på Gina Tricot. Känner mig supernöjd!



Är så himla sugen på att göra om i mitt rum, så jag kollade upp lite inspirationsbilder och hittade bl.a dessa. Ni kanske ser ett tema i nästan alla bilder - ljusslingor. Det är något jag tycker väldigt mycket om, och det är så himla mysigt att ha på rummet!



Det jag verkligen brinner för och vill göra om och om igen i framtiden är att resa. Upptäcka nya platser, kanske till och med flytta utomlands till t.ex England eller USA. Jag har varit på båda de platserna och de är helt otroliga. Det går knappt att beskriva med ord. 
Kollade precis in lite lägenheter i England och jag bara önskade att jag hade pengarna och möjligheten att kunna flytta dit nu. Gå en språkkurs, ha ett jobb där på något mysigt café eller liknande. Det skulle vara så himla kul! Om jag hade kunnat så hade jag velat flytta dit nu, men tyvärr kommer skolan emellan, och även min ålder. Får allt vänta några år innan jag kan göra något sånt, men det är det värt. 
 
England och Kalifornien - dit jag vill allra mest just nu.






Hemma igen efter en grym bio. Tittade som sagt på ''Thor - The Dark World'', och den var superbra! Om man gillade ettan så kommer man definitivt att gilla tvåan, det gjorde iallafall jag. Tvåan var nästan snäppen bättre till och med, väldigt bra! Den var väldigt spännande under hela filmens gång, den hade riktigt bra effekter, den innehöll några roliga scener där vi i bio-salongen fick oss ett gott skratt och den hade ett oväntat slut. Det kommer minst komma en till uppföljare, och den här var definitivt sevärd. Jag rekommenderar den starkt! 
 



Om en liten stund åker jag in till Uddevalla med min kompis Tobbe för att käka pizza och sedan se på den nya filmen ''Thor - The Dark World''. Kommer bli roligt, och jag tror att den kommer vara riktigt bra! Jag tyckte om ettan väldigt mycket så jag hoppas att tvåan är lika bra om inte bättre.
Ha en fin onsdag så hörs vi senare eller imorgon! ♥
 



Onsdagens frukost. Det blev risgrynsgröt med jordgubbssylt, banan, avokado och lite chai-te. Mums!



Hann knäppa några bilder då det faktiskt var uppehåll en stund. Regndroppar i mängder.






Skulle nog säga att det bästa vi har i huset är våran kamin. Helt jäkla underbart att sitta framför den, särskilt under kalla dagar. Extra mysigt är det om katterna joinar, som den här lilla fluffbollen gjorde för en stund sedan.



ÅH, vad jag är trött på det här vädret nu! Visst, det kan vara mysigt inifrån som sagt, men jag vill liksom kunna gå ut på dagarna och det lockar mig verkligen inte nu. Jag vill att vädret ska variera sig istället för att vara på ett och samma spår hela tiden you know. Finner inga ord mer än att jag bara önskar att det vore soligt och fint just nu. Ge oss en fin höst istället för det här!



Inte direkt den nyttigaste frukosten, men gud så gott! Vaknade imorse och var så himla sugen på kalas puffar och som tur var så hade vi det här hemma. Vi brukar nästan aldrig ha det, men nu hade jag turen på min sida. Till det åt jag en smörgås, frukt, lite fil och ett glas mjölk. Mums! 



Går och lägger mig redan nu, är hur trött som helst med tanke på att jag gick upp så tidigt idag. Hoppas ni får sova gott och att ni har haft en bra måndag. 
Vi hörs imorgon, godnatt! ♥



Nu ska jag kolla lite film här hemma och filmen jag tänker se är ''Now you see me''. Har inte sett den förut, har bara hört talas om den och jag tycker den verkar riktigt bra. Den är från 2013 och har några riktigt bra skådespelare i sig, bl.a Morgan Freeman och Woody Harrelson. 
Har laddat upp med lite frukt och choklad på tallriken och ska mysa ner mig ordentligt i soffan nu. Hoppas ni alla får en fin måndagskväll, kram! ♥






Foto: Sofia Liljenström



Gick upp tidigt imorse och kände mig pigg för en gångs skull. Uttnyttjade inte sovmorgonen idag eftersom jag skulle boka biljetter till Avicii för mig och min kompis. De flesta kanske har hört talas om att han har två spelningar i Stockholm i februari/mars nästa år. Har varit hur taggad och sugen som helst enda sedan jag fick reda på det! Tyvärr så verkade det inte finns några biljetter kvar idag efter bara en halvtimmes försäljning, iallafall inte för oss som måste ha sittplatser.. Det går verkligen undan med försäljningen, vilket inte gör mig förvånad egentligen. Blev lite smått besviken och ledsen och bara önskar att jag var 18. Då hade jag fått en biljett. Förhoppningsvis så kommer det ett annat tillfälle snart igen eller så hoppas jag att jag lyckas få tag på biljetter på något annat sätt ändå.
 






För er som gillar tumblr - kika gärna in på min!
aloiha.tumblr.com



Jag älskar verkligen pasta i alla dess former, och idag lagade mamma detta. Pasta med tomater, basilika och en skaldjursblanding med bl.a musslor och bläckfisk. Det satt fint såhär på kvällskvisten och det var verkligen supergott!



Och regnet fortsätter att ösa ner.. När ska det sluta egentligen?



Blickar tillbaka på förra årets vinter. Längtar verkligen efter det här! Kyliga vinterdagar med pudersnö och rykande het choklad framför kaminen här i huset. Leka i snön som det barn jag är inombords. Fira min födelsedag, jul och nyår med de jag tycker om. Can't wait.



Dagen blev inte som väntat och jag har i princip spenderat hela dagen hemma och hela kvällen ensam. Inget negativt alls med det, skönt att ha lite ensam tid, men har inte direkt haft så mycket att göra. Känner inte för att sova nu heller så istället sitter jag uppe och väntar på att mina föräldrar ska komma hem och pratar med Tim på skype. Roligt som vanligt, särskilt när vi båda två är nattugglor och samtidigt väldigt trötta. 
Går väl och lägger mig sent idag och tar mig antagligen en rejäl sovmorgon imorgon. Det behövs och jag ska som sagt verkligen uttnyttja att jag är ledig. 
Vi hörs imorgon, kram på er! 
 
Rosa himmel på väg till bussen igår. Fint!



Har verkligen fastnat mycket för inspirationsbilder nu det senaste att jag tänker lägga upp det ofta här på bloggen. Jag vill verkligen ha alla de där färgglada armbanden, och framförallt, tatueringen med planet. Så otroligt fin.



Tyckte att det var dags att förnya bloggen lite med en helt ny och fräsch design. Fick pilla lite med koderna för att få den som jag ville, och jag blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet! Kan tacka min lärare Rickard nu som faktiskt har gjort att jag kan läsa av vissa koder redan nu. Har bara klagat på hans lektioner tidigare, men inte nu. Nu har hans lektioner verkligen kommit till använding!
 
Tummen upp ifrån min sida gällande designen!



Tråkigt värre, men det är rätt så fint att se på inifrån. Som tur är har vi uppehåll nu iallafall, får se hur länge det varar.



Äntligen är det höstlov och jag kunde inte vara gladare! Vaknade upp imorse och det kändes så himla skönt att veta att jag är ledig i en hel vecka framöver. Som jag har längtat efter det här.
Ska verkligen uttnyttja ledigheten och ha sovmorgon hela veckan, sova ut ordentligt innan skolan börjar igen! 
Idag får vi se vad som händer. Har ännu inget bestämt utan får se lite senare. Regnar gör det som bara den, men det är ändå lite mysigt, iallafall när man är inomhus och hör hur det dropparna faller på fönsterbläcket. 
Men nu ska jag slappa i soffan en stund efter en god och rejäl frukost. Vi hörs senare!
 
Rykande hett kaffe. Omnomnom.









Bästa mentorn någonsin.
 
Återigen, en rolig dag i skolan med utklädnader och spöktacos. Matsalen var helt mörk och man såg nästan ingenting, därav de mörka bilderna. Men roligt har det varit och nu väntar film på svenskan. Wiho!






ELISA FRÖJD



17 år gammal. Bosatt på en ö på västkusten vid namn Orust. Trivs bra med en kamera i handen och är just nu inne på mitt andra år på gymnasiet där jag går media. Älskar djur, te och varma sommardagar. Välkommen hit.



arkiv


· Maj 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februari 2014 · Januari 2014 · December 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013


kategorier


· Allmänt · Fotografi · Inspiration · Om mig · Outfit


länkar


· Blogg med Sofia · Instagram · Tumblr


design







Denna bloggen är personliga yttringar från utgivare av bloggen. Allt bruk av bilder, text eller video från bloggen måste avtalas med bloggens ansvariga utgivare.
Bloggen ligger på
blogg.no och annonser på bloggen säljes av Mediahuset Nettavisen. Ansvarig redaktör för Mediahuset Nettavisen är Gunnar Stavrum.