Hej på er! Beslöt mig för att åka igår och idag var det öppet hus som gällde från klockan 10 till 2. Gick faktiskt riktigt bra och det var riktigt kul! Satt och berättade lite smått om programmet inför besökare, något som var lite nytt för min del. Ska defintivt vara med fler gånger i framtiden! Vet inte riktigt hur mycket mer jag kommer att skriva här idag, ska nämligen iväg lite senare igen. Haha, man kan verkligen säga att jag har åkt fram och tillbaka till platser de senaste dagarna.
Hoppas ni får en jättefin lördag så hörs vi snart! Kram! 
 






Kom precis hem och just nu funderar jag på om jag ska gå med på öppet hus i våran skola imorgon. Kan inte riktigt bestämma mig då jag måste gå upp tidigt när jag egentligen vill ha sovmorgon, haha. Skulle nog bli riktigt roligt, men trots det så lockar sovmorgon mer just nu. Om det blir så åker jag antagligen in till Uddevalla idag och sover hos Sofia. Men som sagt, kan inte riktigt bestämma mig. Känner mest för att krypa ner i sängen, lyssna på musik och äta godis hela dagen.
 
Älskar mitt rum med ljusslingan i bakgrunden, och jag föredrar hellre att sitta på golvet än vid mitt skrivbord som ni ser här, haha.






Har historia-lektion nu och som ni ser så jobbar vi hårt, haha. Efter detta väntar hamburgare på lunchen, mums!



Gjorde en smoothie tillsammans med mamma förut. Godare finns inte alltså. I love it!






Har precis kommit hem ifrån skolan där dagen har bestått av att skapa bilder och text i InDesign till att se på ''The Avengers'' på engelskan. Mysiga som vi är så gick vi och köpte lite godis och dricka att ha med till filmen, riktigt gott! Har faktiskt inte sett filmen tidigare så det är extra kul att vi ser just den.
Om en liten stund ska jag ta mig något att äta och sedan ska jag gå ut en snabbis och fota innan det blir mörkt, om jag hinner. Det blir ju så himla fort mörkt, eller vad säger ni? Lite tråkigt kanske, men samtidigt mysigt om ni frågar mig. Jag menar, vintern är ju äntligen på väg!!
 
En kass mobilbild på väg hem ifrån skolan genom en smutsigt fönsterruta. Fyller bloggen med bättre bilder lite senare under dagen! 



Så, nu är alltså den nya bloggdesignen uppe som ni kan se. Satt och pillade med den rätt mycket iförrgår och igår för att få den som jag ville. Den såg lite annorlunda från början, så jag är riktigt nöjd med hur den blev i slutet. Kände att jag ville ha en lite mer enklare design, prova lite hur det är utan att ha någon speciell header, utan fylla ut bloggen med mängder av bilder istället. Tror det kommer bli kanon! :)
Det ligger en länk längst ner vid sidomenyn med hon som gjorde den här designen. Jag rekommenderar verkligen att ni ska kika in där! Dock har det varit lite problem med att komma in på sidan, men jag hoppas att det ska funka för er. Hon är verkligen superduktig! :)
 
Thumbs up!



Nu har jag suttit och pillat både igår och idag på en design som jag har hittat. Hade först tänkt att ändra till den idag, men det dyker upp imorgon istället. Ska bli kul att se hur det blir och kul med lite förändring här! Gillar ju som sagt att förnya mig lite här på bloggen! :)






Känner mig lite bättre idag, men kände ändå att jag behövde vara hemma idag också. Sitter just nu och kollar på någon konstig film som jag inte ens vet namnet på samtidigt som jag kollar på lite bloggdesigner. Ska ta mig något mer att äta om en stund och sedan lär jag väl bo på soffan resten av dagen, haha. 
 
För övrigt så känner jag mig såhär trött ovanpå förkyldningen, haha.



Det här är helt klart det bästa när man är hemma, vare sig man är sjuk eller inte. Älskar att mysa med den här lilla fluffbollen.






Hej på er! Idag är förlylningen värre än vad den var igår, så det blev att stanna hemma ifrån skolan idag. Det var inte lika farligt igår så jag och Fille åkte till torp efter skolan där vi shoppade och hade det mysigt tillsammans! Det var därför jag inte skrev så mycket här igår. Hittade äntligen en ny vinterjacka som jag förhoppningsvis kan inviga nu till veckan när jag har blivit frisk. Men först ska jag fokusera på att bli frisk. Bara ta det lugnt, kolla på film och vila upp mig i soffan här hemma. Det behövs verkligen. Kram! 
 
Lite halvtaskiga bilder, men så här ser den ut iallafall. Supermjuk, varm och mysig!



Glömde nämna förut att jag har blivit förkyld.. Herregud, min näsa dödar mig snart. Sitter och snörvlar på lektionerna hela tiden, och blir tårögd så att det ser ut som att jag ska börja gråta när som helst, haha. Hade tänkt att stanna hemma, men jag mår ju inte dåligt direkt. Får hoppas på att det är bättre tills imorgon.



Vaknade vid 7 imorse och har precis börjat skolan. Jag hade turen att få åka med pappsen imorse så jag slapp knö på en buss tidigt på morgonen. Fick också extra tid där hemma så att jag bara kunde sitta och ta det lugnt och kolla på tv! Riktigt skönt.
Nu väntar då svenska och efter det ska vi käka pizza på lunchen. Mumsfilibaba! Ha en jättefin måndag så hörs vi senare!






Åkte iväg en sväng med pappa.



Idag skiner solen över oss igen och om en stund väntar frukost. Känns som att det kommer bli en härlig söndag med promenad och en massa mys här hemma!



Det här kallar jag verkligen en bulle på huvudet. Jag bara älskar att ha mitt hår uppsatt såhär, vare sig jag är hemma eller borta.






Älskar den här typen av frukost, men äter det nästan aldrig. Men imorse bestämde vi oss för att göra något riktigt gott! Äggröra, köttbullar, bacon, en smörgås och ett glas mjölk. Det var verkligen den godaste frukosten på länge!



Det här bjuder mamma på här hemma idag och jag tycker att det ska bli riktigt gott, särskilt med salladen. Ska äta nu och sedan sätter jag mig nog ner till en bra film eller något. En mysig, lugn fredag. Jag har även bytt header för tillfället tills jag har hittat något annat. Kram! 



Jag och min lilla fluffboll låg på golvet en stund. Verkligen mysigt trots det hårda underlaget, haha.



Äntligen! Återigen är det fredag, och liksom alla andra fredagar så måste jag ju uttrycka min lycka i att vi snart har fått lite ledighet igen! Slutar om 30 minuter, så himla skönt! 
Lite senare ska jag nog försöka fixa lite med bloggdesignen. Har velat byta i någon vecka nu, men det har inte gått så bra. Jag själv kan inte göra egna designer så jag har fått leta efter gratisdesigner på nätet, haha. Men nu kanske jag vet hur jag ska göra för att få det som jag vill!
Vi hörs senare kompisar! 
 



En ny ljuslykta står på bordet i köket och den riktigt lyser upp hela rummet. Så himla fin och julig!



Just det ja! Glömde ju helt och hållet av att skriva om den första snön som föll över oss här idag. Så himla härligt! Har verkligen längtat efter snön och det känns verkligen att det börjar närma sig vinter och jul nu. Supermysigt och så himla roligt, eller vad tycker ni?
 
Hoppas på att det ligger så här mycket på backen inom kort!



Har hittat världens mysigaste skjorta med luva och allt! Den är i flanell, vilket betyder att den är väldigt mjuk och gosig! I absolutely love it!






Hann knäppa några bilder här hemma imorse.



ELISA FRÖJD



17 år gammal. Bosatt på en ö på västkusten vid namn Orust. Trivs bra med en kamera i handen och är just nu inne på mitt andra år på gymnasiet där jag går media. Älskar djur, te och varma sommardagar. Välkommen hit.



arkiv


· Maj 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februari 2014 · Januari 2014 · December 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013


kategorier


· Allmänt · Fotografi · Inspiration · Om mig · Outfit


länkar


· Blogg med Sofia · Instagram · Tumblr


design







Denna bloggen är personliga yttringar från utgivare av bloggen. Allt bruk av bilder, text eller video från bloggen måste avtalas med bloggens ansvariga utgivare.
Bloggen ligger på
blogg.no och annonser på bloggen säljes av Mediahuset Nettavisen. Ansvarig redaktör för Mediahuset Nettavisen är Gunnar Stavrum.